AFYONKARAHİSAR / DİNAR - Okçular İlkokulu

Okçular İlkokulu

Okçular Köyü Dinar / AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Geçmişte yüklenmiş olduğu liderlik misyonunu gelecekle bütünleşerek devam ettiren, Dibine de ışık veren bir mum olan Yeniliklere açık olan aynı zamanda yenilikler de ortaya koyan ve yenilikleri hayata geçirten, Çevreyi çevrede bırakmayan, okulla bütünleştiren, Bilim ve gelecek merdiveninin basamaklarını özümseyerek çıkan, Gözünü daima güneşe yöneltmiş bir okul olmak.
Misyon
Velinimetimiz olan öğrencilerimizi ekonomik , kültürel, sosyal ve psikolojik yönleriyle tanıma,sorunlarını çözmede yardımcı olma, Disiplini başarının temeli olarak uygulamaya devam etme, Rehberliğin anlam ve önemini kavramış öğretmenlerle öğrenci merkezli eğitime yönelme, Alt yapı , araç – gereç ve teknolojik ürünler açısından eksikliklerini tamamlama ve bunları en etkin şekilde kullanma, Eğitim ve öğretimi birlikte götürme, en etkin şekilde hayata geçirme, Toplam kalite yönetimini örnekleri ile anlama özümseme ve uygulama, İl,İlçe ve yurt genelinde yapılan ölçme ve değerlendirme kriterlerinde başarılı sonuçlar almaya devam ederek diğer okullara örnek olmak ve birikimlerini insanlarla paylaşmaktır.
08.20 / 14.10
Köyümüz Dinar,Çay Konya yolu üzerindedir.
Servis Bilgisi
Okulumuz öğretmenleri Tatarlı ve Yıprak öğretmen servisleri ile ulaşım sağlamaktadır.
Köy